building better communities
Contact

Jongerenactiviteiten

Sport en weerbaarheid. Sport als middel om jongeren en andere doelgroepen te bereiken. We leren ze samenwerken, discipline, open staan voor andere sporten en mensen. Het helpt mensen te ventileren en te ontspannen. Hierdoor worden ze beter aanspreekbaar, gaan hun school prestaties omhoog en zijn ze minder opvliegerig.

Bekijken
vrouwenactiviteiten civitas

Vrouwenactiviteiten

.Wij constateren een zeer laag zelfbeeld bij een grote groep meisjes. Zij geloven niet in zichzelf en het ontbreekt hen aan rolmodellen in hun directe omgeving die hen een andere spiegel voorhoudt. Wij brengen ze in contact met succesvolle, inspirerende vrouwen die ze een ander perspectief tonen. Daarnaast organiseren we laagdrempelige activiteiten gericht op participatie en weerbaarheid.

Bekijken
civitas, begeleiding naar werk, werk

Toeleiding naar werk

Civitas draagt bij aan het vergroten van het arbeidsprofiel en de mogelijkheden van jongeren op de arbeidsmarkt. Door vanaf jonge leeftijd de kinderen, tieners en jongeren te volgen werkt Civitas samen met de jongeren aan het ontwikkelen van de eigen identiteit en het vergroten van kansen op de arbeidsmarkt.

Bekijken

Contact

Wil je meer weten over Civitas?
Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Versturen